Wednesday, 28 May 2014

Demonstrasi Masakan Oleh Syarikat Graes Appliances Sdn Bhd


Assalammuaikum

Okay sebulan lebih baru nak update blog..
Bising betul kak ton suruh saya update blog.. hihi..
Katanya banyak bahan, tapi xnk update.. alkisah terlebih vitamin M (malas).. itu la pasal!

Okay malas membebel, nak cite yang 14 Mei 2014 lalu kat ofis saya ada 
buat demonstrasi masakan oleh wakil Syarikat Graes Appliances Sdn Bhd.
Ini merupakan demonstrasi masakan sihat TANPA menggunakan minyak..
Ini anjuran PUSPANITA ofis saya .. Al maklum lah boss saya ni merupakan 
Ketua Biro Keusahawanan dalam PUSPANITA kat ofis..

Set produk.. x perlu menggunakan minyak ok.. cuma kalau nak buat popcorn
perlu letak minyak sket, kalau tak mcm mana popcorn nak kembang kan? kehkeh!
Macam2 boleh masak gunakan produk ni.. Kukus ikan, ayam, daging, buat kuih, masak nasi pun boleh!
Produk ini menggunakan elektrik dan perlu letak air kat bawah bekas tu..
**ceh dah mcm saya plak nak wat demo! hahaha

3 orang wakil daripada Syarikat Graes Appliances Sdn Bhd.. Niena dan Ain


Niena wat demo masak kuih cara.. adunan masuk dalam botol tu je senang..
then picit terus dalam acuan.. letak gula.. x sampai 2 minit, siap! 

tgk niena angkat kuih ni pakai sudu je.. mmg mudah coz x melekat langsung! hihi

now buat kaya ball..

roti jala...

pancake..

also popcorn!

 ini my boss yang disayangi lagi dikasihi try buat roti jala.. hihihi

Kak halimah.. orang kuat under my boss..  tanpa kak halimah, x jalan our aktiviti.. 
Eh? kak halimah take over masak burger kat atas grill ni plak.. tanpa guna minyak jgk k
dan yang best daging burger tu x kecut pun mcm kita masak biasa guna kuali tu!
daging yang so juicy! 

Produk ni mmg bagus coz selain mudah dan cepat, ianya turut menghasilkan
makanan yang berkhasiat coz tanpa menggunakan minyak! *promote lg.. hihi

Harga untuk satu set produk ni RM1300++ kalau tak silap saya..
tapi boleh direct debit monthly RM66 selama 2 tahun

Untuk details boleh hubungi :-

Cik Norhasnina : 012-2510612
Siti Norain : 017-3538040

Graes Appliances Sdn Bhd
Wisma Graes, No 6A, Jln. SG 3/2
Taman Sri Gombak
68100 Bt Caves Selangor












3 comments:

  1. pfftttt...kalau kak ton tak bising mau nye kak Jenab ni nak update blog..kah..kah..kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih bagi semangat.. hahaha

      Delete
  2. Salam..nmpknye dah lame terbengkalai blog ni..bersawang2 dah ni..harap2 masih ade lgi pebghuni dikalangan manusia la ye..jgn dihuni dek makhluk bernama momok da lew yer hihi..gurau je..mmm..ni sy nk iklan sket..hrp tuan tanah blog ni beri izin laluan la yer.. sy ade Graes MutltiPurpose Cooker ni..brg terpakailah..guna x sampai 10 kot..condition masih lgi tip top..rupa paras yg masih menarik n running condition yg masih mantop..sy nk jual tpi x tau nk letgo berape harga..klu de sesape yg berminat bleh call or whatsapp sy ditalian telefon 0185764764..letakkanlah harga anda..in shaa Allah boleh dirundingkan..

    ReplyDelete